Rädda våra tillskott!

För mig har det alltid varit viktigt att själv kunna välja om jag vill ta tillskott eller ej. Sedan vill jag också kunna välja om jag vill ta en mindre eller större mängd av ett visst näringsämne. Jag som person gör allt för att hålla mig frisk och förebygga ohälsa. Enda sen barnsben har jag valt att kurera mig med naturliga näringsämnen och tillskott har varit en naturlig del i min vardag. 

Nu vill Livsmedelsverket sätta gränsvärden av näringstillskott så att rätten att själv kunna bestämma vad jag ska ta och vilken dos försvinner! Detta ger mig kalla kårar – de vill kontrollera vad svenska folket ska kunna köpa. Skrämmande!! 

Om även ni värnar om rättigheten att få behålla adekvata näringsdoser snälla hjälp till att säga NEJ! Skriv på denna namninsamlingslistan. Det har jag gjort. 

Tack för ert stöd 🙏🏻🐞

Maria